Ce dezvăluie bijuteriile cu perle despre personalitatea ta

Femeile adoră bijuteriile cu perle, însă nu toată lumea știe că stilul acestei bijuterii, tipul de perlă și modelul ales pot dezvălui multe lucruri mai puțin știute despre personalitatea și temperamentul celei care le poartă cu atât de mult stil și rafinament.

https://cdn.pixabay.com/photo/2015/09/02/13/24/woman-919047_960_720.jpg

Perlele pe care le porți, atât pe cele accesorizate la ținute elegante, cât și cele purtate la ținute de zi, formale, spun multe despre stilul tău de viață, dar și despre felul tău de a fi! În funcție de perlele care îți plac și pe care alegi să le porți în cele mai multe ocazii, află ce dezvăluie aceste opțiuni despre tine. O modalitatea de a te cunoaște mai bine, dar și o oportunitate prin care poți transmite anumite lucruri celor din jur!

Personalitatea jucăușă, jovială cu mare poftă de viață

Dacă te numeri printre acele femei care adoră să traiască intens clipa, să se bucure asemenea unui copil de tot ce este în jurul său, atunci tu ești cea care porți perlele în diverse combinății de elemente, niciodată într-un simplu colier. Stiul tău este unul original și așa ești și tu, îți place să riști și nu iei niciodată viața mult prea în serios. Nu îți place să urmezi neapărat anumite trenduri și nici să te pierzi într-o mulțime. Pentru tine bijuteria perfectă cu perle este una care reinterpretează stilul tradițional. Așa se face că în locul unui colier de perle clasic, vei alege mai degrabă un colier de perle supradimensionat în stil baroc care va atrage imediat toate privirile. La fel de bine, vei alege să porți bijuterii care combină perlele cu alte materiale și metale. Indiferent de ceea ce alegi, personalitatea ta jucăușă va ieși de fiecare dată în evidență.

Personalitatea dedicată carierei care pune pe primul loc ascensiunea în plan profesional

Pentru femeile de carieră, profesionalismul este totul! Dedicate trup și suflet muncii pe care o desfășoară cu atât de multă pasiune, aceste femei vor alege întotdeauna un stil care să reflecte această alegere a lor. Pentru aceste femei, munca este o adevărată vocație. Vorbim de femei ambițioase, puternice, care nu se mulțumesc niciodată cu jumătăți de măsură și vor ca ceea ce realizează, să exprime perfecțiunea, dar și devotamentul. Pentru aceste femei care își petrec mult timp din viață la birou sau în întâlniri de afaceri, bijuteria perfectă cu perle este discretă, perfectă pentru a complimenta o ținută de birou, fără să o încarce prea tare.  La fel ca și cea care o poartă, această bijuterie are un rol important de îndeplinit – este făcută să adauge o doză de profesionalism întregii ținute, fără să atragă atenția, dar să pună în același timp amprenta atât cât trebuie. Pentru femeile care au acest stil de viață și care pun profesia pe primul loc, un model cât mai clasic de colier cu perle sau o pereche de cercei simpli cu perlă sunt alegerea perfectă.

Personalitatea dramatică, îndrăgostită de artă și de frumos

O femeie visătoare, romantică, ruptă cumva de ritmul trepidant al zilelor noastre, va avea alegeri cât se poate de rafinate în privința bijuteriilor cu perle. Acele piese care pot spune o poveste vor fi de fiecare dată alegerea unei femei romantice, îndrăgostită de frumos. Atunci când o astfel de femeie intră într-o încăpere, nu poate trece neobservată, pentru că toate privirile vor fi îndreptate spre apariția sa elegantă și rafinată. Acest tip de personalitatea iubește lucrurile fine, muzica, arta și mâncarea bună și nu ezită să nu se răsfețe pe ea însăși cu tot ce este mai bun. Este femeia care știe să ia totul de la viață și bineînțeles în mod natural este cea care se adoră pe sine, dar care își dorește să știe că și cei din jur o adoră. Bijuteriile cu perle perfecte pentru acest tip de personalitate sunt cele care ies în evidență, care atrag complimente și uimirea celor din jur. Un colier de perle dramatic acompaniat de o pereche de cercei lacrimă din perle reprezintă alegerea perfectă pentru femeile care își doresc mai mult că orice să fie admirate.

Personalitatea prietenoasă și cu simt practic

Femeile care au un simt practic dezvoltat vor fi în permanență în căutarea confortului și a lucrurilor cât mai minimaliste, care le pot simplifică viața. Perlele perfecte pentru aceste femei sunt la fel de simple și casual precum și stiul  lor de viață. O brățară de perle asortată la tricou și jeanși sau un pandantiv cu perlă sunt alegerile care le caracterizează în cele mai multe ocazii. Femeia care adoră tot ce este mai confortabil și mai firesc nu își va dori să aibă colecții impresionante de bijuterii cu perle, însă câteva piese statement cât mai versatile pe care să le poată purta la cât mai multe ținute casual nu ii vor lipsi niciodată.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*