Mesajul ascuns al pietrelor prețioase

Bijuteriile sunt dorite și oferite frecvent. Te-ai gândit însă, vreodată, la mesajul ascuns al pietrelor prețioase pe care acestea le conțin?

La fel ca florile, fiecare piatră, fie ea prețioasă sau semi-prețioasă, are capacitatea de a transmite lucruri importante despre gândurile celui care o oferă. Astfel, bijuteriile, sau oricare alte obiecte încrustate cu pietre prețioase, încetează să mai fie simple lucruri și se transformă, ca prin magie, într-un adevărat cod secret.

Descoperă mesajul ascuns al pietrelor prețioase. Informațiile te vor ajuta să alegi inspirat daruri pentru persoanele dragi, dar și să decodifici însemnătatea cadourilor primite.

 Mesajul ascuns al pietrelor prețioase: ce spun culorile

Pietrele prețioase au diverse culori. Iar fiecare culoare vine la pachet cu semnificații diferite. Te poți ghida după ele în alegerea corectă a bijuteriilor.

  • Pietrele prețioase albastre

Albastrul simbolizează pacea, spiritualitatea, tinerețea și adevărul. Dacă vrei să transmiți unul dintre aceste lucruri, poți opta oricând pentru setul “Alessandra Platinum&Blue” Iris Boutique, alcătuit dintr-un colier, inel, brățară și cercei în nuanțele de albastru celest.

  • Pietrele prețioase verzi

Despre pietrele prețioase verzi se spune că aduc noroc, bogăție, energie și creativitate.

Poți materializa și transmite asemenea idei printr-o pereche de cercei verzi ca “Despina” de la Iris Boutique. 

  • Pietrele prețioase roșii

Crezi că cineva are nevoie de mai mult curaj? Sau vrei, pur și simplu, să-i transmiți toată dragostea ta? Atunci oferă-i bijuterii cu pietre prețioase roșii, cum ar fi o brățara “Agata Red” Iris Boutique. Roșul e culoarea pasiunii și curajului deopotrivă.

  • Pietrele prețioase albe

Alegerea pietrelor prețioase albe trimit cu gândul la armonie și puritate. Cei care vor ca darul să însume cele două noțiuni, pot alege colierul “Princess” Iris Boutique, alcătuit în totalitate din perle albe.

  • Pietrele prețioase violet

Violetul este sinonim cu rafinamentul și rațiunea. Spune-i cât de bine îmbină cele două calități, prin intermediul unui cadou ca inelul “Sunflower Purple” Iris Boutique.

  • Pietrele prețioase galbene

Fericirea și creativitatea pot fi aduse-n dar prin intermediul unor bijuterii cu pietre prețioase galbene cum ar fi, de exemplu, colierul “Iris Platinum&Yellow” de la Iris Boutique.

Mesajul ascuns al pietrelor prețioase: ce spun tipurile diferite de pietre

Dincolo de culoare, pietrele în sine devin, pentru cunoscători, un adevărat limbaj prin care se poate spune: “ești misterioasă”,  “te voi iubi mereu” sau “privește partea plină a paharului”.

  • Perlele

Deoarece vreme îndelungată s-a crezut că luna posedă puterea de a crea perle, insuflându-le strălucirea și misterul ceresc, perlele au ajuns să fie o definiție a misterului și discreției. Îi poți spune cât de misterioasă și enigmatică e pentru tine, oferindu-i, bunăoară, un set de perle “Gloria White” Iris Boutique. Cu siguranță, darul nu o va lăsa indiferentă.

  • Diamantul

Admirat în întreaga lume, diamantul reprezintă un simbol al dragostei veșnice, transmițând mesajul: “Te voi iubi mereu”. Poți spune magicele cuvinte, oferind în dar un inel cu diamante, precum inelul “Agnes”, disponibil pe Iris Boutique.

  • Agatul

Despre agat se crede că ar proteja posesorii de negativitate, aducându-le armonie, pace sufletească și o doză generoasă de optimism. Dacă vrei să transmiți cuiva să privească partea plină a paharului, o poți face inclusiv prin intermediul unei bijuterii. Îți sugerăm brățara “Agata Green” Iris Boutique, deoarece conține agate, dar și culoarea verde – aducătoare de bogăție și energie.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*