Cum să alegi cele mai bune produse pentru părul tău?

Fiecare femeie își dorește un păr bogat, sănătos și strălucitor. Părul însă este de foarte multe ori supus factorilor externi, soarelui puternic vara, temperaturilor scăzute iarna, stresului cu care ne confruntăm, regimului alimentar haotic (lipsit de toți nutrienții necesari). Prin urmare, un păr sănătos înseamnă implicit o viață sănătoasă.  Fiecare femeie își dorește un păr bogat, sănătos și strălucitor. Părul însă este de foarte multe ori supus factorilor externi, soarelui puternic vara, temperaturilor scăzute iarna, stresului cu care ne confruntăm, regimului alimentar haotic (lipsit de toți nutrienții necesari). Prin urmare, un păr sănătos înseamnă implicit o viață sănătoasă.   

Rezultatele dorite se obțin însă și cu ajutorul produselor profesionale de îngrijire a părului. Varietatea mare de produse din hipermarketuri, prețurile rezonabile, ne fac însă ca de multe ori să alegem produse obișnuite, în detrimentul unora profesioniste. Ține cont că în luna noiembrie, ai produse profesionale de îngrijire a părului de Black Friday, la prețuri foarte mici. 

Produsele de salon (șampon, masca, ulei de păr) pot fi parte și din îngrijirea ta de acasă. Câteva sfaturi te vor ajută să acorzi o atenție sporită podoabei capilare.    

Cum să alegi produsele corecte de îngrijire a părului?    

Este indicat să ai o conversație cu hair stylistul tău. Este persoana care cunoaște cel mai bine modul în care părul tău se comportă. Prin urmare, cere-i sfatul, spune-i că vrei să folosești de acum înainte produse profesioniste. Saloanele au grijă să își achiziționeze periodic astfel de produse profesionale. Prin urmare, îți poți cumpără direct de la salon.    

Este necesar să folosești produse diferite adecvate anotimpului în care te afli?    

Da, așa cum și pielea are nevoie de o atenție specială, la fel și părul trebuie să fie îngrijit conform anotimpului în care te afli. Hidratarea este cu atât mai mult necesară în lunile de iarnă. Vara, razele soarelui conduc la pierderea strălucirii părului, este important să îl protejezi de razele UV cu produse profesionale speciale.    

Este bine să folosești produse de condiționare de fiecare data când te speli pe cap?    

Produsele de condiționare sunt balsamurile, măștile, uleiurile. Da, este bine să folosești un astfel de produs de fiecare data, să îl aplici pe vârfurile părului, nu și pe scalp. În schimb, nu îți spăla părul foarte des, el nu se mudareste chiar atât de repede precum crezi. În plus, produsele de condiționare te vor ajută să îi menții aspectul dorit.   

Ce ar mai trebui să știi?    

Așa cum noi oamenii suntem diferiți între noi, tot la fel și părul fiecăruia are caracteristici diferite. Din fericire, produsele profesionale de îngrijire a părului aflate azi pe piață sunt avansate, dedicate oricărui tip de păr, fie el uscat, fîn, deteriorat s.a. De aceea este bine ca părul tău să fie analizat de un specialist al unui salon de înfrumusețare pentru a îți recomanda șamponul și balsamul de care ai nevoie.  

Ține cont că există și magazine online cu produse profesionale de îngrijire a părului. Poți discuta pe chat cu un consilier cosmetic, astfel încât misiunea ta de a îți alege produsele să fie mult simplificată.  

Pentru a îți lua toate produsele de styling de care ai nevoie, profită de promoții. Găsești produse de păr  profesionale de îngrijire a părului de Black Friday. Astfel, prețuri mici te pot surprinde în luna noiembrie. Este vorba de reduceri semnificative care rămân pe site chiar și o săptămâna.     

Sursa foto: Pexels.com


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*