Ce tip de argilă este cea mai potrivită pentru pielea ta?

Din cele mai vechi timpuri, argila și-a făcut loc în ritualul de înfrumusețare al femeilor din toate colțurile lumii. La urma urmei, este un dar oferit de natură, deosebit de bogat în minerale și antioxidanți. Poate face cu adevărat minuni pentru tenul tău, căci este excelentă pentru a curăța, tonifica și revitaliza pielea. Mai cu seama în ultimii ani, argila este folosită din ce în ce mai mult în tot felul de produse de îngrijire, de la pastă de dinți, șampoane, geluri de duș, produse de gomaj și până la măști faciale.

Îți recomandăm măștile cu argilă Ultra Retinol Complex pe care ți le vom prezenta în rândurile următoare, deoarece sunt printre puținele produse disponibile pe piață care sunt îmbogățite cu alte ingrediente la fel de naturale și care reușesc să păstreze calitățile minerale și vibraționale ale argilei. Indiferent de vârstă, trebuie să știi că pielea iubește argila, și asta pentru că argila este bogată în minerale și antioxidanți, inclusiv siliciu, magneziu, calciu și zinc – toate acestea fiind foarte importante pentru o piele strălucitoare și lipsită de imperfecțiuni.

Mai apoi, argila acționează ca un tonic, așa că ajută la repararea țesuturilor deteriorate, curăță porii, oferă pielii o tonifiere eficientă și o exfoliere blândă. De asemenea, argila stimulează circulația sângelui pentru a ajuta la producerea de noi celule sănătoase, prevenind astfel îmbătrânirea prematură și contribuind la echilibrarea pH-ului delicat al pielii.

Ce tip de argilă să folosești? Verde, albă sau roșie?

Argila verde are un efect purificator asupra pielii și elimină excelent toxinele. Are un efect mai puternic de exfoliere, așa încât este indicată pentru tenurile mixte și grase. Argila verde este un ingredient de bază în masca purificatoare tonifiantă Ultra Retinol Complex, alături de extractul de nalbă, de gălbenele, castravete și uleiul esențial de eucalipt. Folosește această mască pentru purificarea pielii, pentru eliminarea excesului de sebum și pentru micșorarea porilor dilatați.

Argila albă este o argilă mult mai delicată, care are proprietăți de calmare. Conținutul său generos de zinc oferă pielii o stimulare intensă. Este, de asemenea, ideală pentru pielea sensibilă, predispusă la roșeață și usturimi. Masca hidratantă și calmantă cu argilă albă Ultra Retinol Complex conține și concentrat de bisabolol și acid gliciretic, care calmează imediat pielea sensibilă, afectată de roșeață și iritație.

Argila roșie, în cele din urmă, îmbunătățește aspectul tenului și are un efect vizibil de tonifiere și fermitate. Mai mult decât atât, argila roșie este indicată pentru tratamentele de înfrumusețare corporale, căci tonifiază foarte bine coapsele, stomacul, brațele și este, de asemenea, un tratament minunat pentru vergeturi. Masca energizantă pentru fermitate cu argilă roșie Ultra Retinol Complex este bogată în magneziu, potasiu și fier, așa încât oferă pielii un aspect ferm, moale și mătăsos.

Măștile cu argilă Ultra Retinol Complex vin în cantitate de 50 de mililitri și se aplică în strat omogen pe toată fața sau doar pe zonele problematice, apoi se lasă să acționeze 15 minute, după care se clătesc cu apă din abundență. Află mai multe informații despre cât de minunată este argila pentru tenul tău pe www.retinolcomplex.ro, unde ai și posibilitatea de a achiziționa online cele mai potrivite produse pentru tenul și corpul tău, astfel încât să radiezi de frumusețe și vitalitate.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*